zaterdag, januari 22, 2022
5.6 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Forse schade bij aanrijding met meerdere voertuigen Endenhout Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Aan het begin van de avond heeft er op de Endenhout in Hoogvliet een aanrijding tussen meerdere voertuigen plaatsgevonden. Door de klap is een van de voertuig het trottoir opgereden en heeft hierbij een lantaarnpaal uit de grond gereden.

Een ambulance is ter plaatsen gekomen en de bestuurders van de van voertuigen zijn hierin nagekeken. Gelukkig hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De politie zal de toedracht van het ongeval onderzoeken.

Foto’s ingezonden door Ruud Rotterdam 1971

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -