dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Man zwaargewond na schietpartij Burgemeester Kessensingel Maastricht

- advertentie -

Maastricht – Politieagenten hebben afgelopen nacht rond 05.15 uur een man zwaargewond in zijn auto aan de Burgemeester Kessensingel in Maastricht aangetroffen. De politie kwam af op een melding van een aanrijding. Ter plekke hoorden agenten van omwonenden dat er mogelijk een schietpartij had plaatsgevonden.

Het slachtoffer is uit zijn auto gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de omgeving afgezet en urenlang onderzoek verricht. Een getuige verklaarde aan 1Limburg dat er gericht op de man zou zijn geschoten, hij was op dat moment de auto aan het besturen en reed tegen een geparkeerde auto aan.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -