Dode en vier gewonden na woningbrand Kardinaal Van Rossumstraat Dongen

Date:

Deel bericht:

Dongen – Bij een brand in een woning aan de Kardinaal Van Rossumstraat in Dongen is vanmorgen een dode gevallen, vier anderen raakten gewond. De brand werd rond kwart voor vijf ontdekt en bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen metershoog uit de ramen en het dak.

Vanwege de brand kwamen er meerdere ambulances ter plaatse en ook het Mobiel Medisch Team werd ingezet. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, hun letsel is onbekend. De brandweer had het vuur pas rond zeven uur onder controle.

- Advertisement -

Door de brand is het huis grotendeels ingestort, dat maakt het nablussen van de brand lastig. De brandweer moet van buitenaf de brandende resten blussen, het pand binnengaan is te gevaarlijk.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd