zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Man (20) overleden na eenzijdig ongeluk N469 Oudedijk Rockanje

- advertentie -

Rockanje – Een 20-jarige man uit Oostvoorne is afgelopen nacht rond kwart voor drie om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk op de Oudedijk (N496) in Rockanje. Het slachtoffer is vermoedelijk de macht over het stuur verloren en tegen een boom gereden.

Hulpverleners die op het ongeluk waren afgekomen hebben het slachtoffer gereanimeerd, maar helaas overleed hij op de plaats van het ongeluk aan zijn verwondingen. De politie heeft afgelopen nacht urenlang onderzoek verricht. Er zijn geen aanwijzingen dat er andere partijen betrokken zijn geweest bij het ongeluk.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -