Mannen met thuisbezorgd jas overvallen vrouw in woning Bloemkwekersstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Drie mannen hebben zaterdagavond onder bedreiging van een mes een 56-jarige vrouw in haar woning aan de Bloemkwekersstraat overvallen. De mannen waarvan één van hen een thuisbezorgd jas droeg belden bij haar aan waarop ze met geweld naar binnen werd geduwd.

De mannen hielden de vrouw vast en haar woning werd overhoop gehaald. De drie mannen vertrekken vervolgens uit de woning en laten de vrouw hevig geschrokken achter in de woning. Wanneer de politie ter plaatse is zijn de mannen al verdwenen. Het is onduidelijk of ze iets hebben buitgemaakt. De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd