Bewoonster valt in sinkhole in achtertuin

Date:

Deel bericht:

Middelburg (Z) – Zondagavond 28 november is een vrouw in Middelburg in een sinkhole gevallen. Na twee uur kon de vrouw worden gered.

Rond 19.15 uur kregen de hulpdiensten een melding dat een vrouw in de put vast zat. Ze liep door haar achtertuin toen de grond plotseling doorzakte. Ze viel in een forse put en kon hier niet zelfstandig uit komen.

- Advertisement -

Verschillende hulpdiensten als politie, brandweer, ambulancedienst en het rope rescue team spoedden zich naar de binnenstad en begonnen aan de reddingsactie. Rond 21.10 lukte het de hulpverleners om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. Ze is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De hulpverleners vermoeden dat de sinkhole is ontstaan door de forse regenval.

- Advertisement -

Gerelateerd