maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Ongelukken door gladheid, Rijkswaterstaat strooit 2,5 miljoen kilo zout

- advertentie -

Landelijk – Strooiwagens van Rijkswaterstaat hebben afgelopen nacht tijdens de eerste landelijke strooiactie bijna 38.000 kilometer afgelegd en 2,5 miljoen kilo zout gestrooid op de snelwegen. Het was de eerste nacht van dit seizoen dat de grondtemperatuur op veel plekken onder het vriespunt kwam te liggen.

Ongelukken door glad wegdek

In de Randstad vonden er meerdere ongelukken plaats. Vanwege de hevige hagelbuien vormde zich een dun laagje ijs. Vooral op de A4 was het op meerdere plekken raak. Ook op de A20 bij Maasland ging het mis. Gelukkig bleef het slechts bij blikschade.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -