zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Verstekelingen in nood bellen zelf politie Klappolder Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Twee verstekelingen die zichzelf hadden verstopt in een opbergruimte onder de trailer van een vrachtwagen hebben maandagmiddag rond 17.00 uur zelf de politie gebeld dat ze in nood waren. De trailer stond op dat moment geparkeerd op het veilingterrein aan de Klappolder in Bleiswijk.

De hulpdiensten waaronder de brandweer, politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om de verstekelingen van hulp te voorzien. Ze zijn door ambulancepersoneel behandeld en zullen door de marechaussee worden meegenomen. Waar ze naartoe onderweg waren, en hoelang ze in de trailer hebben gezeten is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -