dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Dode en zwaargewonde na steekpartij in woning Weteringkade Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Bij een steekpartij in een woning aan de Weteringkade in Den Haag is een dode gevallen. De hulpverleners kregen maandagavond tegen middernacht een melding binnen dat er gewonden waren gevallen. In de woning troffen zij twee slachtoffers aan.

Eén van de slachtoffers kwam ter plekke aan zijn verwondingen te overlijden. De inspanningen van de hulpdiensten mochten niet meer baten. Het tweede slachtoffer is door de brandweer uit de woning getakeld en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is een grootschalig forensisch onderzoek gestart in de woning, op dinsdagmorgen waren zij hier nog altijd mee bezig. Medewerkers in witte pakken lopen het huis in en uit. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -