Overvallers tankstation staan voor dichte deur Groene Kruisweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee jongens die het BP tankstation aan de Groene Kruisweg in de nacht van maandag op dinsdag wilden overvallen stonden letterlijk voor een dichte deur. De jongens wilden rond 00.10 uur het tankstation overvallen toen de winkelmedewerker uit de beveiligde ruimte was gekomen.

Toen zij naar het tankstation liepen bleven de deuren echter gesloten. De medewerker had deze uit veiligheidsoverwegingen gesloten toen deze de vakken ging bijvullen. De jongens probeerden nog naar binnen te komen maar dit mislukte, de medewerker drukte ondertussen de overvalknop in. De twee jongens dropen vervolgens af.

Het tankstation aan de Groene Kruisweg is al eerder het doelwit geweest van een overval. Op 20 november werd het tankstation overvallen, toen kwamen ze wel binnen maar sloegen alleen de pinautomaat met een grote hamer stuk. De politie is naar de jongens tussen de 16 en 18 jaar oud op zoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd