Rotterdammer (37) aangehouden als verdachte voor dodelijke woningoverval in Berkhout

Date:

Deel bericht:

Berkhout – De politie heeft dinsdag een 37-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van een 72-jarige man in Berkhout. Het slachtoffer werd tijdens een overval op 14 juni tijdens een worsteling doodgeschoten.

De politie hield eerder al een 27-jarige man uit Alkmaar aan. Het programma Opsporing Verzocht besteedde meerdere malen aandacht aan de zaak, dat heeft zeer bruikbare tips opgeleverd, of hierdoor ook de Rotterdammer als verdachte in beeld is gekomen is niet bekend.

- Advertisement -

De verdachte werd opgepakt in Hoogvliet, hij zit in volledige beperking in het cellencomplex. Er wordt onderzocht hoe en/of de man betrokken is geweest bij de schietpartij. Daarnaast wordt gekeken of hij gelinkt kan worden aan eerdere overvallen in de regio Alkmaar en Hoorn.

Vrijdag beslist de rechter-commissaris of de verdachte langer vast blijft zitten.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd