zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Brand in verzorgingscentrum de Stove Sommelsdijk

- advertentie -

Sommelsdijk – Bewoners van verzorgingscentrum De Stove moesten vannacht korte tijd hun eigen kamer verlaten door een brand in een koffiezetapparaat. Door de brand ontstond er flink wat rookontwikkeling, de bewoners moesten vervolgens worden geëvacueerd.

De brandweer wist het vuur snel te blussen en heeft daarna het complex geventileerd. Het is niet bekend hoe groot de schade is door de brand. Ambulancepersoneel heeft enkele bewoners nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -