21-jarige Gorinchemmer overleden na schietpartij op Burgemeester Kessensingel in Maastricht

Date:

Deel bericht:

Maastricht, Gorinchem – Een 21-jarige man uit Gorinchem die zaterdag 27 november werd neergeschoten op de Burgemeester Kessensingel in Maastricht, is aan zijn verwondingen overleden. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

In de vroege ochtend van zaterdag 27 november botste de Gorinchemmer op een andere auto. De politie ging in eerste instantie uit van een verkeersongeval, totdat bleek dat de man schotwonden had.

- Advertisement -

De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij nu enkele dagen later is komen te overlijden.

Kort na het incident wist de politie twee vrouwen van 49 en 22 jaar oud uit Maastricht aan te houden. Zij zijn inmiddels weer vrijgelaten. Later heeft de politie een 29-jarige man aangehouden die zichzelf op het bureau meldde. Hij zit nog vast.

Getuigenoproep
Heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek? Geef het dan door via de opsporingstiplijn 0800-6070. Wilt u uw informatie volledig anoniem delen? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd