zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Kleine brand in woning Dorpsstraat Moordrecht

- advertentie -

Moordrecht – Bewoners van een woning in de Dorpsstraat in Moordrecht zijn woensdagavond flink geschrokken nadat een mand met houtblokken naast de open hard was gaan branden. Er ontstond rookontwikkeling en de bewoner wist het vuur zelf grotendeels te blussen.

De mand is naar buiten gebracht en de brandweer heeft de woning gecontroleerd en geventileerd. De twee bewoners en hun kindje zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Nadat de woning was geventileerd konden de bewoners weer terug naar huis.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -