dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Man (25) neergestoken bij beroving in Vlaardingen, twee verdachten aangehouden

- advertentie -

Vlaardingen -Woensdagavond 1 december is een Vlaardingse man (25) gewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft twee mannen weten aan te houden.

Even na acht uur werd de politie gealarmeerd vanwege een steekpartij op de Van Hogendorplaan. Daar troffen ze de 25-jarige man aan met meerdere steekwonden. Gelukkig bleek geen van de verwondingen ernstig. De man was ook beroofd.

Twee mannen zouden verantwoordelijk zijn voor de beroving en steekpartij, maar waren inmiddels al met een auto gevlucht. De politie wist de mannen snel op te sporen en wist ze op de snelweg A20 aan te houden. Het gaat om twee Poolse mannen van 32 en 37 jaar oud. De mannen zitten vast en worden verhoord.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -