Arsenaal aan vuurwapens aangetroffen tijdens politieonderzoek in Nederland

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmorgen op diverse plekken in het land meerdere automatische vuurwapen, revolvers, geweren, 3D printen voor vuurwapen onderdelen, stroomstootwapens en munitie aangetroffen. Zes mensen zijn aangehouden.

Op twaalf plekken in het land stapte de politie woningen en bedrijfspanden binnen. Het gaat om panden in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Papendrecht, Bergen op Zom, Halsteren en Yerseke. De politie kwam de panden op het spoor tijdens een lopend onderzoek.

- Advertisement -

De politie heeft tijdens de invallen zes personen aangehouden, twee van hen zijn inmiddels op vrije voeten en wordt niet meer gezien als verdachte. Een 31-jarige man uit Papendrecht werd al eerder vrijgelaten maar is nog wel een verdachte in het onderzoek. Drie verdachten, een 37-jarige man uit Yerseke, een 40-jarige man uit Den Haag en een 43-jarige vrouw uit Den Haag zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris en moeten voor 14 dagen in bewaring. Een 59-jarige man uit Yerseke is eveneens vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris maar hij mag, onder voorwaarden, zijn proces thuis afwachten.

De politie sluit meerdere aanhoudingen in de toekomst niet uit.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd