Avond van kwaad tot erger na ‘off-roaden’ in Westerpark Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Vrijdagavond 3 december heeft een automobiliste haar peperdure Mercedes in een wel erg ongelukkige positie gekregen. En alsof haar avond niet erger kon: ze mocht (moest) daarna ook nog mee naar het politiebureau.

Even na half elf ontving de politie de melding dat een voertuig te water was geraakt in het Westerpark. Na enig zoekwerk werd de auto met de twee inzittenden aangetroffen.

- Advertisement -

De vrouw reed vermoedelijk onbedoeld het fietspad op en wilde keren door in de berm te steken. Echter was de plas die daar lag iets dieper dan verwacht en zakte de auto deels weg.

Gelukkig enkel nat pak
De inzittenden konden niet anders dan een grotendeels nat pak halen tijdens het verlaten van de auto. De massaal opgetrommelde brandweer hoefde verder geen actie te ondernemen en konden retour naar hun kazerne.

De twee inzittenden werden nog nagekeken door het ambulancepersoneel, maar bleken niet gewond. De automobiliste moest een blaastest afleggen en kreeg daarna een ritje naar het bureau aangeboden voor verder onderzoek. Ze wordt verdacht van rijden onder invloed.

- Advertisement -

Gerelateerd