maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Burgemeester legt Nieuwerkerkse drugsdealer dwangsom van 20.000 euro op

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Burgemeester Han Weber van de gemeente Zuidplas heeft een eerder opgepakte drugsdealer in Nieuwerkerk aan den IJssel een forse dwangsom opgelegd om herhaling te voorkomen. De man moet per keer 5000 euro betalen als hij nog een keer wordt gepakt, dit kan oplopen tot 20.000 euro.

De burgemeester noemt het zelf een stevig signaal. Dergelijke praktijken worden niet getolereerd, meldt hij op Twitter. Het is vrij uniek dat een dwangsom aan een drugsdealer wordt opgelegd. Bij drugsdelicten worden bijvoorbeeld wel vaker drugspanden door een burgemeester gesloten. Maar nu wordt ook een persoon zelf voor drugshandel aangepakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -