Kleine brand in schoorsteen Dorpsstraat Krimpen aan de Lek

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan de Lek – Bewoners van een woning in de Dorpsstraat in Krimpen aan de Lek hebben vrijdagmiddag rond 17.20 uur de brand gebeld dat er brand was ontstaan in het schoorsteenkanaal. De brandweer rukte vervolgens met meerdere wagen uit.

Eenmaal aangekomen bij de woning bleek het mee te vallen. De brandweer auto van Krimpen aan den IJssel kon al snel weer retour. De schoorsteenbrand kon worden geblust door de schoorsteen te vegen, hiervoor is gebruik gemaakt van de hoogwerker van Capelle aan den IJssel.

- Advertisement -

Vermoedelijk dat er oude resten zijn gaan ontbranden in het schoorsteenkanaal. Een schoorsteenbrand is te voorkomen door regelmatig je schoorsteen door een erkend bedrijf te laten vegen.

Foto’s : Boas Bosschaart

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd