vrijdag, januari 21, 2022
5.5 C
Rotterdam
vrijdag 21 januari 2022

Marechaussees treffen vreemdelingen aan in cabine van Roemeense vrachtwagenchauffeur in Hoek van Holland

- advertentie -

Hoek van Holland – Een Roemeense vrachtwagenchauffeur is donderdagavond door de Marechaussee aangehouden als verdachte van mensensmokkel. De vrachtwagen werd door Marechaussees tijdens een gewone gecontroleerd. In de cabine van de chauffeur waren op dat moment drie vreemdelingen aanwezig.

De Marechaussees hebben de vreemdelingen aangehouden, zij wilden vermoedelijk illegaal de grens passeren. De vreemdelingen zijn ingesloten en de chauffeur is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -