Talloze gestolen auto-onderdelen en goederen voor hennepteelt aangetroffen in Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – Bij een grote integrale bedrijfscontrole zijn op een bedrijventerrein in Zevenhuizen zijn een groot aantal illegale activiteiten waargenomen. In containers die op het terrein werden verhuurd werden een groot aantal gestolen goederen en producten voor hennepteelt aangetroffen.

Handhavers en politieagenten trokken afgelopen week naar het bedrijventerrein om de inhoud van containers te controleren. Daar bleken talloze gestolen voertuig-onderdelen en een Mercedes in opgeslagen te liggen.

- Advertisement -

Autosturen, scooterframes, bumpers en nog veel meer onderdelen zijn door de Forensische Opsporing veiliggesteld en in beslag genomen. Het gecombineerde team gaat nu kijken of ze de herkomst van de onderdelen kunnen achterhalen, ook wordt er een onderzoek gestart naar de huurders om zo verdachten op te kunnen sporen.

Er werden niet alleen gestolen onderdelen aangetroffen. Ook werd er op het terrein in twee containers goederen aangetroffen voor de productie van hennepteelt.

Foto’s: Afdeling Team veiligheid Zuidplas

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vrouw belandt met auto in struikgewas na aanrijding, veroorzaker vlucht A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Een vrouw is woensdagavond rond 22.15 uur met haar auto in het struikgewas...

Burgemeester Zuidplas sluit woning voor 12 maanden na grote drugsvangst

De burgemeester van Zuidplas heeft vrijdag 28 juli middels een spoedsluiting een woning in zijn gemeente gesloten. Dat...

Zes jaar cel na niet-handsfree bellen A20 Zuidplas

Politieagenten hebben donderdagavond op de A20  een bestuurder aangehouden naar aanleiding van het niet handsfree bellen achter het...

Zwaargewonde na aanrijding tussen elektrische fiets en auto in Zevenhuizen

Zevenhuizen - Zondagochtend 8 mei is een persoon zwaargewond geraakt toen die werd aangereden door een auto op...