maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Bestuurder crasht met dure Mercedes GLA Bovendijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De bestuurder van een Mercedes GLA 42 is zaterdagmorgen op de Bovendijk ter hoogte van de spottersplaats bij Rotterdam The Hague Airport de macht over het stuur verloren. De bestuurder raakte door vermoedelijk een te hoge snelheid van de weg en belandde met de auto in de struiken.

Omdat niet bekend was of de bestuurder gewond was geraakt werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen, er bleek geen sprake van gewonden te zijn. De politie is ter plaatse gekomen voor een kort onderzoekje en heeft het bergen overgedragen aan de eigenaar van het voertuig.

De auto is door het ongeval flink beschadigd geraakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -