Bestuurder crasht met dure Mercedes GLA Bovendijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De bestuurder van een Mercedes GLA 42 is zaterdagmorgen op de Bovendijk ter hoogte van de spottersplaats bij Rotterdam The Hague Airport de macht over het stuur verloren. De bestuurder raakte door vermoedelijk een te hoge snelheid van de weg en belandde met de auto in de struiken.

Omdat niet bekend was of de bestuurder gewond was geraakt werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen, er bleek geen sprake van gewonden te zijn. De politie is ter plaatse gekomen voor een kort onderzoekje en heeft het bergen overgedragen aan de eigenaar van het voertuig.

- Advertisement -

De auto is door het ongeval flink beschadigd geraakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd