Man ernstig gewond na steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man is zaterdagmiddag in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op de Brede Hilledijk op straat is aangetroffen. De man had een steekwond in zijn borst en is zeer ernstig gewond met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Het is nog onduidelijk hoe de man aan de verwondingen is gekomen. De politie kwam het slachtoffer op het spoor doordat er iemand 112 had gebeld. De omgeving van het incident is afgezet en de politie verricht onderzoek.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen, mocht je iets gezien of gehoord hebben rond de klok van 15.30 uur dan kunt u zich melden via politie.nl of 0900-8844

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd