vrijdag, januari 21, 2022
5.5 C
Rotterdam
vrijdag 21 januari 2022

Man (82) overleden in sloot aangetroffen Breekade Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Omstanders hebben zaterdagmorgen het stoffelijk overschot aangetroffen van een 82-jarige man. De man werd in het water langs de Breekade ter hoogte van het gemaal aangetroffen. Hoe de man te water is geraakt is niet bekend, maar een misdrijf is uitgesloten.

Hulpverleners hebben de man uit het water gehaald, maar reanimatie mocht niet meer baten. De man was al reeds overleden. De politie heeft onderzoek gedaan naar de identiteit van het slachtoffer zodat nabestaanden achterhaald kunnen worden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -