zondag, juni 26, 2022
21.4 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Politie lost waarschuwingsschot op N2 Eindhoven bij aanhouding verdachten

- advertentie -

Eindhoven – De politie heeft bij de aanhouding van zes verdachten van een straatroof waarschuwingsschoten gelost. Agenten zagen het zestal op N2 en wilden hen aanhouden, de inzittenden weigerden echter de medewerking waarop een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) is gestart.

Ondanks diverse aanwijzingen luisterden de verdachten niet. Een agent loste vervolgens een waarschuwingsschot waarop de verdachten zich alsnog lieten arresteren. De zes personen worden verdacht van een straatroof op het FranZ Leharplein in Eindhoven. Ze zitten vast en worden gehoord.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -