dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politie lost waarschuwingsschot op N2 Eindhoven bij aanhouding verdachten

- advertentie -

Eindhoven – De politie heeft bij de aanhouding van zes verdachten van een straatroof waarschuwingsschoten gelost. Agenten zagen het zestal op N2 en wilden hen aanhouden, de inzittenden weigerden echter de medewerking waarop een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) is gestart.

Ondanks diverse aanwijzingen luisterden de verdachten niet. Een agent loste vervolgens een waarschuwingsschot waarop de verdachten zich alsnog lieten arresteren. De zes personen worden verdacht van een straatroof op het FranZ Leharplein in Eindhoven. Ze zitten vast en worden gehoord.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -