Politie lost waarschuwingsschoten en tasert verdachte bij aanhouding Begoniastraat Oud-Beijerland

Date:

Deel bericht:

Oud-Beijerland – De politie heeft afgelopen nacht rond 05.00 uur in Oud-Beijerland waarschuwingsschoten gelost en een verdachte getaserd. Agenten kregen een melding dat iemand op de Begoniastraat in Oud-Beijerland was beroofd.

Agenten gingen naar de verdachte op zoek en zagen de man lopen, omdat de man mogelijk gewapend was voerden de agenten een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) uit. De man volgde de aanwijzingen van de agenten echter niet op waarop een agent eerst twee waarschuwingsschoten loste. Nadat ook dit niet bleek te helpen is de man getaserd en kon hij worden aangehouden. Een wapen is niet gevonden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd