vrijdag, januari 21, 2022
5.5 C
Rotterdam
vrijdag 21 januari 2022

Slachtoffer Kattendijk Gouderak blijkt natuurlijk overlijden

- advertentie -

Gouderak – De persoon die vrijdagavond overleden langs de Kattendijk in Gouderak werd aangetroffen is door een natuurlijke oorzaak komen te overlijden. Het slachtoffer werd door omstanders langs de dijk aangetroffen, bij de vangrail stond een fiets.

Omdat niet direct duidelijk was waardoor de persoon was overleden is er een forensisch onderzoek gestart. Hieruit is gebleken dat het slachtoffer door een natuurlijk overlijden is gestorven. De politie sluit hiermee het onderzoek en doet geen verder mededelingen.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -