Traumateam ingezet voor medische noodsituatie in woning Jozef Israelstraat Krimpen aan den Ijssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – Diverse hulpverleners zijn zaterdagmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Jozef Israelstraat in Krimpen aan den IJssel. Een kindje had vermoedelijk een koortsstuip en moest door ambulancepersoneel worden behandeld, ook het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse.

De moeder van het kind had in paniek de ruit van een deur gebroken en daardoor een verwonding aan haar been opgelopen. Zij is voor behandeling van de wond ook naar het ziekenhuis gebracht. Het kindje is overgebracht ter controle.

Foto : Boas Bosschaart

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd