zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Traumateam ingezet voor medische noodsituatie in woning Jozef Israelstraat Krimpen aan den Ijssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Diverse hulpverleners zijn zaterdagmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Jozef Israelstraat in Krimpen aan den IJssel. Een kindje had vermoedelijk een koortsstuip en moest door ambulancepersoneel worden behandeld, ook het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse.

De moeder van het kind had in paniek de ruit van een deur gebroken en daardoor een verwonding aan haar been opgelopen. Zij is voor behandeling van de wond ook naar het ziekenhuis gebracht. Het kindje is overgebracht ter controle.

Foto : Boas Bosschaart

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -