Twee gewonden na steekpartij bij burenruzie Debussystraat Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Een burenruzie is zaterdagavond behoorlijk opgelopen op de Debussystraat in Spijkenisse. Twee buren kregen ruzie door geluidsoverlast waarop er een vechtpartij ontstond. Tijdens de vechtpartij werd één van de buren gestoken en raakte daardoor zwaargewond, het andere slachtoffer had de arm uit de kom.

Voor het slachtoffer met een steekwond werd het Mobiel Medisch Team nog opgeroepen. Na behandeling is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook het slachtoffer met de arm uit de kom is naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie doet ter plekke onderzoek, het is nog niet bekend waarmee er is gestoken. De twee slachtoffers zijn ook als verdachten aangehouden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd