dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Vrouw zwaargewond na aanrijding met auto Oldegaarde Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat zij op een zebrapad van de Oldegaarde in Rotterdam werd aangereden door een automobilist. De vrouw was haar hond aan het uitlaten, het is niet bekend of de hond ook gewond is geraakt.

Ambulancepersoneel werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team, ze is gestabiliseerd op een wervelplank en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de bestuurder aangehouden voor verhoor. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -