Vuurwapen gevonden na achtervolging Capelseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond rond 18.00 uur door opvallend rijgedrag een vuurwapen van de straat gehaald. Een politieagent herkende het kenteken van een auto nabij de afrit Kralingen. De kentekenhouder stond bekend als een bestuurder zonder rijbewijs, ook vertoonde hij opvallend rijgedrag waarop de bestuurder een stopteken kreeg.

De bestuurder negeerde het stopteken en er ontstond een achtervolging die eindigde op de Capelseweg bij een tankstation. De bestuurder stopte daar pas de auto en wilde toen de agent de auto benaderde er nog een keer vandoor gaan. De agent parkeerde zijn motor voor de auto en drie inzittenden sloegen op de vlucht.

- Advertisement -

Één van de verdachten viel in de sloot en kon door agenten uit de sloot worden gevist. Een verdachte bleef achter in de auto en kon door agenten direct worden aangehouden, bij het fouilleren van de man bleek dat hij een vuurwapen in zijn broekspijp verstopt had zitten. Een derde persoon ging uiteindelijk vrijuit.

De bestuurder van de auto bleek inderdaad zonder rijbewijs te rijden. De twee mannen van 23 en 24 jaar uit Rotterdam zitten nog vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Lading van vuilniswagen vliegt in de brand Anatole Franceplaats Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 1 maart rond 15.35 uur is er brand uitgebroken in een vuilniswagen aan de Anatole...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...