Buurt is klaar met overlastgevende en agressieve buurman Toulondreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Ruzie, agressie, overlast en keiharde muziek. Omwonenden van de Toulondreef in Rotterdam-Oosterflank zijn helemaal klaar met hun overlastgevende buurman. Zeker na het incident van zaterdagavond is de maat vol toen de man zijn buurvrouw met een mes bedreigde.

Één van de buren doet anoniem haar verhaal tegenover onze redactie. Het incident wat zich zaterdagavond afspeelde, heeft veel impact gemaakt op de buurt. Meerdere buren waren getuige van het bizarre voorval dat de buurman met een mes achter de buurvrouw aanging.

- Advertisement -

Overlast
Buren van de man, die in de buurt bekend staat als overlastgever, zijn het zat en hebben al meerdere keren geklaagd bij de woningbouwvereniging en de politie. Tot nu toe zit er weinig schot in de zaak en blijft de buurman forse overlast geven, aldus de buurtbewoners. Daarbij zeggen ze dat er regelmatig veel agressie bij komt kijken.

Eerdere bewoners besloten om te verhuizen toen de overlast niet bleek te stoppen. In de woning van de man en zijn gezin zou er geregeld sprake zijn van ruzies en agressie. Eerder klaagden buren al over een carport die omgebouwd was tot schuur, waar de hele dag door in werd gekookt voor hun eigen onderneming. Dit zorgde hele dagen voor een forse stankoverlast. De woningbouwvereniging heeft de buurman gedwongen hiermee te stoppen.

Buurman ging zaterdagavond over tot bizarre daad
Op zaterdagavond ging het mis toen een buurvrouw haar buurman vriendelijk wilde vragen of de muziek wat zachter kon. De buurman reageerde hierop door met een mes achter zijn buurvrouw aan te gaan.

De buurvrouw kon nog maar net haar woning binnen vluchten en belde de politie. De buurman probeerde ondertussen de deur in te trappen. Toen dit niet lukte, sloeg hij op de vlucht. Hij kon door agenten na een zoektocht worden aangehouden bij het BP tankstation op de Capelseweg bij de A20 en zit nog vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd

Man veroorzaakt meerdere aanrijdingen in Berkel en Rodenrijs en Rotterdam en wordt getaserd op A20 Rotterdam

De politie heeft zondagmiddag een man moeten taseren nadat hij tussen Berkel en Rodenrijs op de Oudelandselaan en...

Gedumpt of ontsnapt? Welk kindje is zijn Flappie kwijt in Rotterdam-Nesselande

Rotterdam - De politie heeft zaterdag op de grens tussen Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel kennis gemaakt...

Schade na explosie bij hoofdkantoor Suri-Change West-Kruiskade Rotterdam (video)

Rotterdam - Op de West-kruiskade heeft zondagochtend omstreeks vijf uur een explosie plaatsgevonden bij het hoofdkantoor Suri-Change. Eerder...

Man gewond na steekpartij ‘s-Gravendijkwal Rotterdam

Rotterdam - Vannacht rond 04.45 uur troffen surveillerende agenten een gewonde man aan op de ’s-Gravendijkwal. Hij gaf...