Buurt is klaar met overlastgevende en agressieve buurman Toulondreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Ruzie, agressie, overlast en keiharde muziek. Omwonenden van de Toulondreef in Rotterdam-Oosterflank zijn helemaal klaar met hun overlastgevende buurman. Zeker na het incident van zaterdagavond is de maat vol toen de man zijn buurvrouw met een mes bedreigde.

Één van de buren doet anoniem haar verhaal tegenover onze redactie. Het incident wat zich zaterdagavond afspeelde, heeft veel impact gemaakt op de buurt. Meerdere buren waren getuige van het bizarre voorval dat de buurman met een mes achter de buurvrouw aanging.

- Advertisement -

Overlast
Buren van de man, die in de buurt bekend staat als overlastgever, zijn het zat en hebben al meerdere keren geklaagd bij de woningbouwvereniging en de politie. Tot nu toe zit er weinig schot in de zaak en blijft de buurman forse overlast geven, aldus de buurtbewoners. Daarbij zeggen ze dat er regelmatig veel agressie bij komt kijken.

Eerdere bewoners besloten om te verhuizen toen de overlast niet bleek te stoppen. In de woning van de man en zijn gezin zou er geregeld sprake zijn van ruzies en agressie. Eerder klaagden buren al over een carport die omgebouwd was tot schuur, waar de hele dag door in werd gekookt voor hun eigen onderneming. Dit zorgde hele dagen voor een forse stankoverlast. De woningbouwvereniging heeft de buurman gedwongen hiermee te stoppen.

Buurman ging zaterdagavond over tot bizarre daad
Op zaterdagavond ging het mis toen een buurvrouw haar buurman vriendelijk wilde vragen of de muziek wat zachter kon. De buurman reageerde hierop door met een mes achter zijn buurvrouw aan te gaan.

De buurvrouw kon nog maar net haar woning binnen vluchten en belde de politie. De buurman probeerde ondertussen de deur in te trappen. Toen dit niet lukte, sloeg hij op de vlucht. Hij kon door agenten na een zoektocht worden aangehouden bij het BP tankstation op de Capelseweg bij de A20 en zit nog vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vrouw (58) raakt gewond achterin politiebus tijdens transport naar politiebureau

Rotterdam - Een 58-jarige vrouw is woensdagavond gewond geraakt nadat zij na haar aanhouding met een politiebus naar...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Overvallers slaan op de vlucht na mislukte overval Oudendijk Rotterdam

Rotterdam Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een overval plaatsgevonden. De overval werd gepleegd door twee...