dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Elektrische auto uitgebrand op parkeerplaats Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – In de nacht van zaterdag op zondag is rond half drie brand ontstaan in een elektrische auto. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats van Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al geheel in de brand.

De brand zelf kon snel worden geblust, van de auto is echter weinig meer open. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, omdat het om een elektrische auto gaat kan kortsluiting de oorzaak zijn. Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald.

Foto’s : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -