zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Twee agenten gewond bij achtervolging Dagelijkse Groenmarkt Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Twee politieagenten zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat hun dienstvoertuig frontaal werd aangereden tijdens een achtervolging. De agenten hadden kort daarvoor het voertuig achtervolgd.

Op de Dagelijkse Groenmarkt in Den Haag ging het mis, de automobilist botste frontaal op het politievoertuig. De bestuurder kon op dat moment worden aangehouden. De twee agenten zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -