maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Twee gewonden na bizar ongeval Molenlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ernstig ongeluk op de Molenlaan in Rotterdam zijn zondagmiddag rond kwart voor zes twee personen gewond geraakt. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, de auto sloeg vervolgens over de kop en kwam in een voortuin tot stilstand.

De twee inzittenden zaten door het ongeluk korte tijd bekneld in het voertuig. De brandweer is ter plaatse gekomen om de slachtoffers te bevrijden. Beide inzittenden zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht, hun soort verwondingen is niet bekend. Volgens een woordvoerster van de politie maken ze het naar omstandigheden goed en waren ze goed aanspreekbaar.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, vermoedelijk heeft de bestuurder gezien de schade veel te hard gereden.

Foto’s : Norbert Verhoeff


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -