dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Burgernet doet nachtelijke oproep na mogelijke ontvoering vanuit Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Burgers in de omgeving van het treinstation Capelle-Schollevaar kregen afgelopen nacht rond half drie een oproep om uit te kijken naar een Citroën C1. Een persoon was tegen zijn wil in meegenomen en vermoedelijk heeft deze auto er iets mee te maken gehad.

Ruim twee uur later werd het burgernet-bericht afgesloten en was de auto terecht. Een woordvoerster van de politie laat weten dat er onderzoek wordt gedaan naar de vrijheidsberoving. De persoon zelf is inmiddels ook terecht, hij werd vannacht alweer door zijn mogelijke ontvoerders vrijgelaten.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -