Krimpenaar en Schiedammer aangehouden voor rellen Coolsingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft op nog twee aanhoudingen verricht voor de Coolsingel-rellen op vrijdag 19 november. Een 30-jarige man uit Krimpen aan den IJssel meldde zichzelf bij de politie, een andere man een 40-jarige man uit Schiedam is herkend door diverse tipgevers. De aanhoudingen kwamen voort nadat er afgelopen donderdagavond beelden zijn uitgezonden van de verdachten.

De man uit Krimpen aan den IJssel wordt openlijke geweldpleging ten laste gelegd, hij gooide stenen en blikjes bier naar een politiebus, daarnaast sloeg hij ook op de ramen van de auto. Hij zit vast en blijft nog zeker drie dagen zitten. De andere verdachte een 40-jarige man uit Schiedam wordt verdacht van het op straat gooien van kliko afvalbakken.

- Advertisement -

Gepakt door DNA
Vrijdag werden al een 30-jarige man aangehouden, zijn DNA werd teruggevonden op een politievoertuig. Ook een 44-jarige man moet zich woensdag bij de politie melden. De politie verwacht door de beelden nog veel meer aanhoudingen te verrichten. Er zijn meer dan 30 tips binnen gekomen.

Tippen kan nog steeds via de gratis opsporingstiplijn op 0800-6070. Maar uiteraard ook anoniem op 0800-7000 en gemakkelijk via onderstaand formulier.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Burgemeester van Haarenlaan Schiedam

Schiedam - Bewoners van de Burgemeester van Haarenlaan in Schiedam zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een explosie bij...

Twee mannen aangehouden na vondst van drugslab door chemische geur Fultonplantsoen Schiedam

Schiedam - In een woning aan het Fultonplantsoen in Schiedam is donderdag tegen het eind van de middag...

Twee zwaargewonden en reanimatie na ongeluk voor de deur van brandweerkazerne Schiedam

Schiedam - Zaterdagavond 25 november rond 22.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden voor de brandweerkazerne aan de...

Brand in zwembad Van Ostadelaan in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Vrijdagavond 24 november heeft er een brand gewoed in Zwembad De Lansingh aan...