dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Automobilist schiet onder trailer, bestuurder stapt zelf uit A20 Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de A20 ter hoogte van Vlaardingen-West. Door een nog onbekende oorzaak zag de automobilist niet dat een vrachtwagen voor hem remde, waardoor de auto tot halverwege onder de trailer schoot.

Het slachtoffer kwam door het ongeluk bekneld te zitten in zijn auto. De brandweer heeft de auto onder trailer vandaan gehaald, hierna kon het slachtoffer zelf uitstappen. Hij is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk is de snelweg tussen het Kethelplein en Vlaardingen-West afgesloten in de richting van Maassluis. Hoelang de stremming door onder andere het verkeersonderzoek en het opruimen van de rommel nog gaat duren is nog niet bekend.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -