Woningbrand leidt tot vondst van vuurwapens en 45 kilo heroïne Texelsestraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In de woning in de Texelsestraat waar op vrijdag 19 november een brand uitbrak is 45 kilo heroïne, twee vuurwapens en bijna 12.000 euro aan cash geld aangetroffen. Hulpverleners werden in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.00 uur gebeld dat er brand woedde, de 31-jarige bewoonster van het pand werd meteen aangehouden.

Na de brand is er onderzoek verricht in de woning, de politie en brandweer stuitten op een grote hoeveelheid drugs. De brand bleek bovendien gewoed te hebben in een versnijdingsruimte, dit is een ruimte die geprepareerd is om harddrugs te produceren.

Rond 03.10 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke inbraak. In het pand waren drie mannen aanwezig, de drie mannen van 27, 37 en 38 jaar zijn aangehouden.  Tijdens het doorzoeken werden de twee vuurwapens en nog eens 12 kilo heroïne aangetroffen.

De politie doet onderzoek naar het incident en is nog op zoek naar getuigen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd