Nieuwe foto’s vrijgegeven van verdachten rellen Coolsingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft opnieuw foto’s vrijgegeven van verdachten die betrokken zijn geweest bij de rellen op de Coolsingel in Rotterdam. Het gaat om vijf nieuwe personen die verdacht worden van openlijke geweldpleging.

Op vrijdagavond 19 november veranderde de Coolsingel in een klein oorlogsgebied toen een demonstratie uitliep in een stevige confrontatie met de politie en zelfs de brandweer. Er ontstond een enorme chaos en politieagenten raakten gewond. Ook vijf personen die tussen de demonstratie liepen werden geraakt door vermoedelijk politiekogels. Een ander persoon raakte door zwaar vuurwerk wat in zijn hand ontplofte vingers kwijt.

- Advertisement -

Het is de politie er alles aan gelegen om de verantwoordelijken op te pakken. Betrokkenen kunnen publicatie nog altijd voorkomen door zichzelf te melden. Vroeg of laat komen alsnog de beelden, zoals dat ook met de nieuwe verdachten is gedaan herkenbaar naar buiten.

Zie Opsporing Verzocht voor de beelden : https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/herkenning-gevraagd-van-geweldplegers-coolsingel/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd