Politie op zoek naar doorrijder van ongeval in Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Een 20-jarige man is maandagavond terwijl hij naar huis liep vanuit school op een voetgangersoversteekplaats op de Corpernicusweg in Dordrecht aangereden. De bestuurder van de auto die hem raakte, is doorgereden. 

Rond kwart voor acht ’s avonds vond de aanrijding plaats nabij de kruising van de Kometenlaan met de Copernicusweg. De jongeman wilde oversteken bij de voetgangersoversteekplaats toen hij werd geraakt door de auto. De jongeman werd even later gewond op straat gevonden door voorbijgangers.

- Advertisement -

De jongeman was gewond, maar aanspreekbaar. Hij had zichtbaar hoofdletsel en zal in het ziekenhuis verder worden onderzocht. De politie heeft direct een sporenonderzoek en buurtonderzoek uitgevoerd. Dat heeft vooralsnog niet geleid tot de bestuurder van de bewuste auto.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met deze aanrijding, neem dan contact op met de Verkeerspolitie van de politie eenheid Rotterdam via 0900-8844. Anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachten schietpartij Dordrecht nog altijd vast

Dordrecht - Op het Stationsplein in Dordrecht heeft op 9 april een schietpartij plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Agenten...

Zeven aanhoudingen na schietpartij Stationsplein Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft dinsdagavond zeven verdachten aangehouden na een schietpartij in de omgeving van het Stationsplein...

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...