Politie toont beelden van overvallers Lil’ Kleine, horloge van ruim een ton nog niet terecht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft de politie op dinsdagavond 7 december aandacht besteed aan de beroving van Lil’ Kleine. Op donderdag 4 november werd hij op de Willemskade vermoedelijk beroofd van een zeer waardevol horloge, hij werd daarbij op zijn hoofd geslagen met een vuurwapen.

De politie is op zoek naar drie mannen, de mannen stonden een geruime tijd te posten totdat de 27-jarige Lil’ Kleine naar buiten kwam. Zodra hij doorhad dat hij beroofd zou worden heeft hij het horloge afgedaan en weggegooid, het is dan ook niet zeker of de verdachten het sieraad buit hebben gemaakt. Het is in ieder geval nog niet teruggevonden.

- Advertisement -

Kenmerken daders

Alle drie de daders zijn donker getint, spreken Nederlands en Papiaments en droegen donkerkleurige kleding, waaronder in elk geval één jas van het merk The North Face.
Weet of vermoedt u wie deze mannen kunnen zijn en/of heeft u mogelijke verdachten over de beroving horen spreken? Was u op het feest of stond u buiten tijdens de beroving en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem alstublieft contact op.

Patek Philippe 5711

Het verdwenen horloge is een rosé-gouden exemplaar van het merk Patek Philippe, type 5711, en heeft een waarde van ruim honderdduizend euro. Meld het alstublieft als u een idee heeft waar het zou kunnen zijn; dat mag desgewenst ook anoniem.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd