dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Vrouw gewond na brand in woning Hoofdstraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Een vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat zij bij een brand in woning te veel rook had ingeademd. In de woning was een brand in de keuken uitgebroken, dit ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.

Omdat niet bekend was hoe de vrouw eraan toe was, kwamen er twee ambulances ter plaatse. Een opgeroepen traumahelikopter kon worden afgemeld. De vrouw is voor behandeling voor het inademen van teveel rook naar het ziekenhuis gebracht. De brand in de keuken was snel geblust.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -