woensdag, januari 26, 2022
3.3 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Agent raakt gewond bij aanhouding man (28) in Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Een agent is dinsdagavond 7 december gewond geraakt bij een melding overlast op de Pearl Buck-erf in Dordrecht. Toen de agenten de verdachte wilden aanhouden, verzette hij zich hevig en raakte een agent gewond.

Rond vijf uur ’s middags werden agenten gestuurd naar een man die al meermaals onnodig 112 had gebeld en daardoor voor overlast zorgde op de meldkamer. Agenten troffen de man aan. Het gesprek ontaarde al snel in agressie: de man viel de agenten aan met een ijzeren staaf.

Een van de agenten raakte door de man gewond aan zijn hand. Ook werd het dienstwapen getrokken, waarna de man alsnog – na aankomst van versterking – kon worden aangehouden. De agent moest in het ziekenhuis worden behandeld aan zijn hand.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -