zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Auto belandt deels in sloot Kralingseplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is afgelopen nacht op het Kralingseplein in Rotterdam van de weg geraakt en net niet volledig in de sloot tot stilstand gekomen. De automobilist kwam vanuit de richting van Capelle aan den IJssel en is vermoedelijk gaan glijden op de rotonde richting Rotterdam.

De automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en gleed door een stuk gras richting de sloot. De auto bleef gelukkig deels steken op de kant waardoor letsel is voorkomen. De brandweer werd nog opgeroepen, maar hoefde niet in actie te komen. De inzittende heeft ongedeerd de auto kunnen verlaten.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -