Politie zoekt getuigen van beroving op Hoge Filterweg in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdagavond 7 december is een 21-jarige man gewond geraakt toen hij en zijn vriendin werden beroofd op de Hoge Filterweg. De politie komt graag in contact met getuigen.

De 21-jarige man uit Eindhoven en zijn vriendin liepen rond 21.30 uur een portiek binnen aan de Hoge Filterweg, waar vijf mannen met gezichtsbedekkende kleding hen opwachtten. Met een vuurwapen werd het tweetal bedreigd en een korte worsteling ontstond.

- Advertisement -

De man raakte lichtgewond en verschillende waardevolle spullen zijn door de daders buitgemaakt. Daarna vluchtten de mannen richting een klaarstaande rode auto en zijn ze in een onbekende richting weggereden.

De man is ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. De daders zijn niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
De politie verricht nader onderzoek en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Of heeft u gisteravond verdachte mannen gezien op de Hoge Filterweg? Of heeft u misschien dashcam- of camerabeelden uit de omgeving waar bijvoorbeeld de rode auto rond 21.30 uur op te zien is?

Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd