zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Automobilist wordt onwel en overlijdt Smeetlandseweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is donderdagavond overleden nadat hij onwel is geworden en tegen de gevel van een clubgebouw is gereden op de Smeetlandseweg in Rotterdam. Hulpverleners kregen rond kwart over negen een melding dat er een auto tegen een clubgebouw was gereden.

Ter plaatse zijn hulpverleners gestart met de reanimatie van het slachtoffers, helaas mocht dit niet meer baten en is het slachtoffer ter plaatse overleden. Het clubgebouw heeft ondanks de aanrijding nagenoeg geen schade opgelopen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -