Man zwaargewond na schietpartij, arrestatieteam arresteert verdachte Condensatorstraat Eindhoven

Date:

Deel bericht:

Eindhoven – Een man is rond middernacht zwaargewond geraakt na een schietpartij op de Condensatorstraat in Eindhoven. Het slachtoffer raakte zo zwaar gewond dat de komst van een traumateam niet werd afgewacht en ambulancemedewerkers met grote spoed naar het ziekenhuis reden.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Het lijkt erop dat het schietincident op straat heeft plaatsgevonden. Enkele verkeerskegels werden over sporen heen geplaatst. De politie heeft een plaats delict gemaakt en verricht onderzoek.

- Advertisement -

In de zoektocht naar een verdachte heeft de politie afgelopen nacht rond 05.00 uur een verdachte aangehouden. Een arrestatieteam viel een woning binnen en haalde de bewoner van het pand naar buiten. Deze man is overgebracht naar het politiebureau.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd