zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Politie neemt 8 miljoen aan “spaarcentjes” in beslag bij doorzoeking woning Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning in het Nieuwe Westen in Rotterdam heeft de politie tijdens de doorzoeking van woning bijna 8 miljoen euro aangetroffen. De politie doorzocht de woning vanwege een lopend onderzoek van de Zeehavenpolitie, er werd onderzoek gedaan naar een mogelijke corrupte havenmedewerker.

Agenten vonden in verschillende ruimtes 7.969.015,00 euro, het geld is in beslag genomen. De politie kan nog geen verdere details vrijgeven over de omvang van het onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder leiding van het Openbaar Ministerie.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -