Niemand gevonden na grote zoekactie na gezonken bootje langs Vlietweg in Leidschendam

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – De grote zoekactie die zaterdagavond 11 december in Leidschendam werd opgezet naar aanleiding van een gezonken bootje, heeft – gelukkig – niks opgeleverd: er werd niemand in het water aangetroffen.

Rond acht uur ontvingen de hulpdiensten de melding dat er een bootje was gezonken in de Vliet. Bij aankomst was de boot al geheel onder water, maar er brandde wel een lichtje. Reden genoeg voor de brandweer om er rekening mee te houden dat er een of meerdere personen te water waren geraakt. Er was immers ook niemand langs de kant aangetroffen die bij de boot hoorde.

- Advertisement -

Er werd uiteindelijk opgeschaald naar ‘groot WO’, waarna er drie duikteams ter plaatse kwamen. Op verschillende punten langs het kanaal werd gezocht, maar na een lange tijd zoeken werd niemand aangetroffen. Ook zocht de politiehelikopter mee en werd een op afstand bestuurbaar sonar-bootje het water op gestuurd.

De zwaar gehavende boot werd inmiddels eveneens uit het water getakeld. Uit de overgebleven spullen werd nog een pasje met foto en naam aangetroffen. De politie heeft in ieder geval een aanknopingspunt voor dit verder mysterieuze incident.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Tesla aan gort na botsing met boom

Leidschendam - Maandagochtend 15 januari is een automobiliste gewond geraakt, nadat ze met haar auto op een boom...

Verdachte aangehouden in onderzoek naar dode Pool in Leidschendam

Leidschendam, Arnhem - De politie heeft op eerste kerstdag een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overleden...

Dode man in Park Schakenbosch Leidschendam overleden door misdrijf

Leidschendam - Agenten troffen op donderdagochtend 21 december in een park aan de Frekeweg een overleden man aan....

Bandenprikker actief in Leidschendam

Leidschendam - De politie waarschuwt voor een actieve bandenprikker in de omgeving van het oude centrum van de...